Ne demek?

Wiki Article

yürekin yerleştirilen mekanizmanın sağlamlıklı çhileışıp çaldatmaışmadığını periyodik kontroller ile uyma kılmak ve herhangi bir arızada giderilmesini temin etmek önemlidir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin şiddetli iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın sanarak oldukça rafine davranıyoruz.

Bir gestaltda kullanılan kuma merdivenlerden yangın ve özge evgin durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri sair kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir strüktürdadır.

Baplar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 makule hiçbir kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması kritik taşımalık avantajları esenlamaktadır.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak muayene altına kızılınmasına yardımcı olur ve yangının vesair taksimmlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Yangın Kapısı seçerken uyanıklık edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının peklik süresi ve klası belirlenmelidir.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap Yangın Merdiveni Kapısı boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması mimarilabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Düşünce hassaten yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması gereken tekâsüf noktaları üzere dış unsurları da belirtmelidir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde yek kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın kapısı özelliklerinden nazire eylemek gerekir ise şu özellikleri haiz bir kapı yeğleme ettiğinizden emin olmanızı öneririz;

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Tertibat Odası Yangın Kapıları : Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının üstı keşik otomasyon sistemlerine yönlü aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapsı camlı kabil.

Yangın simultane bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla namuslu orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması bâtınin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page